Referentie Conclusion Xforce B.V.

Remco de Vries, van i-share, over de samenwerking met Optimum:

,,In 2009 startte ik CRI, mijn eerste bedrijf. CRI groeide in acht jaar tijd naar honderd man personeel. De groei ging hard en daarom zocht en vond ik ondersteuning bij Barend de Zoete van Optimum.

Ik zocht niet alleen iemand om mee te sparren, maar ook voor helder advies. Mij werd duidelijk gemaakt dat ik een betere focus nodig had en dat ik mij moest oriënteren op duidelijke stappen in mijn bedrijf. 

Voor het eerste consult met Optimum had ik het idee en de overtuiging dat ik het ondernemen beheerste. Barend vertelde mij dat ik op een aantal punten scherper moest worden, vooral op financieel gebied. Door zijn interventie en onderzoeken met behulp van het Optimummodel werd de bedrijfsvoering van CRI niet alleen voor mij helder, maar ook voor onze klanten en het personeel.

De prestaties verbeterden dankzij het inzicht op de omzetresultaten en de kosten. De kans van slagen van projecten valt nu goed te voorspellen.

Doordat ik nu stuur op feiten en cijfers ben ik zelf, maar is ook mijn onderneming ‘in control’. Na de interventie met behulp van het Optimummodel besef ik dat ondernemen nog beter kan. Ik beveel het Optimummodel en de adviezen van Barend de Zoete daarom ook van harte aan. Een basis van vertrouwen geeft goede inhoud voor een succesvolle toekomst.”

De ervaring van Remco de Vries

In 2017 is CRI onderdeel geworden van Conclusion en verdergegaan onder de naam Conclusion Xforce B.V.. Conclusion Xforce behoort tot één van de grootste specialistische kennishuizen op het gebied van Linux & Unix, Middleware en Hybrid Cloud-oplossingen in Nederland. Conclusion Xforce helpt haar klanten met vraagstukken op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing. De diensten van Conclusion Xforce richten zich op het bouwen, beheren en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur bij organisaties en instellingen in de top-500 van het bedrijfsleven en overheid in Nederland. Stuk voor stuk organisaties waar een feilloos werkende, betrouwbare en wendbare ICT-infrastructuur een belangrijke voorwaarde is voor het optimaal functioneren van de onderneming.

Contact

Optimum Business Management B.V.
Bosstraat 49
3766 AC Soest

06-53 54 75 33
info@optimumbm.nl

Contactformulier

Referenties

"Doordat ik nu stuur op feiten en cijfers ben ik zelf, maar is ook mijn onderneming ‘in control’. Na de interventie met behulp van het Optimum-model besef ik dat ondernemen nog beter kan. Ik beveel het Optimum-model en de adviezen van Barend de Zoete daarom ook van harte aan."

Remco de Vries, Conclusion Xforce B.V.

Lees verder