Hoogstandjes

"Ondernemen is complex, successen zijn hoogstandjes"

Participatie

Kapitaalverstrekking door participatie:
Vlissingen Groep

Ondernemen begint met plannen maken en sturing daarop. Daarnaast kunnen investeringen van belang zijn om een MKB-ondernemingen te helpen de businessplannen daadwerkelijk te kunnen realiseren. Hiermee kunnen issues worden opgelost of kansen worden benut.

Barend de Zoete heeft samen met Siebe de Haan hiervoor de Vlissingen Groep opgericht. De Vlissingen Groep richt zich op participatie in betrokkenheid. Dat betekent dat wij een herkenbaar aandeel in de onderneming nemen. Alleen dat geeft echte betrokkenheid en creëert de mogelijkheid om samen met de ondernemer, schouder aan schouder, te werken aan het succes van de onderneming. Een professionele bedrijfsfoto, een bedrijfswaardering en een informatie-memorandum zijn belangrijke producten in een participatieproces.

Hierbij maken wij gebruik van ons interessante en uitgebreide netwerk met investeerders die zelf succesvol zijn in het bedrijfsleven.

Natuurlijk wordt bij de activiteiten van Vlissingen Groep het Optimummodel actief ingezet.

Interesse?

Contact

Optimum Business Management B.V.
Bosstraat 49
3766 AC Soest

06-53 54 75 33
info@optimumbm.nl

Contactformulier

Referenties

"Doordat ik nu stuur op feiten en cijfers ben ik zelf, maar is ook mijn onderneming ‘in control’. Na de interventie met behulp van het Optimum-model besef ik dat ondernemen nog beter kan. Ik beveel het Optimum-model en de adviezen van Barend de Zoete daarom ook van harte aan."

Remco de Vries, Conclusion Xforce B.V.

Lees verder